Eyescan

Brilvervangende chirurgie

Zonder bril of lenzen toch goed zien?
Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij Versluis Optiek. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie.

Begeleiding en expertise
Door onze intensieve samenwerking met Eyescan bieden wij u het beste van twee werelden. De juiste begeleiding en advies door Versluis Optiek én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

Komt u in aanmerking?

Of uw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen hangt af van diverse factoren. Uw leeftijd, de bouw en sterkte van uw ogen, maar ook uw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste behandeling. Op basis van een uitgebreid onderzoek krijgt u bij ons een advies dat bij u past.

Vooronderzoek en informatie
Wanneer een ooglaserbehandeling niet mogelijk is kan een implantlens een goede optie zijn. In veel gevallen is er een passende oplossing te vinden. Maak dus gerust een afspraak voor een vooronderzoek en meer informatie in onze winkel.

 

TIP: Goed voor ogen
Op de website www.goedvoorogen.nl vindt u allerlei ooggezonde recepten en wordt u geïnformeerd over de laatste trends en de nieuwste technieken op het gebied van brillen, lenzen enz.