Ruime keus aan Kinderbrillen

De specialisten van Versluis Optiek zijn gespecialiseerd in het opmeten van kinderen. Wij zijn speciaal opgeleid voor het meten van kinderen met kijk-, leer- of leesproblemen. En….. als je een bril nodig hebt, kun je kiezen uit een zeer ruime collectie kinderbrillen van meer dan 200 modellen.

Ieder gezicht is anders. Het ene kind heeft een fijn of klein gezicht, een ander een meer robuust, lang of breed gezicht. Sommige kinderen zijn blond, andere zijn donker. Ieder gezicht is uniek.

Maar…. het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt bij de door jouw gekozen bril. Natuurlijk moet je wennen, maar samen met jou kiezen we, uit een zeer ruime keuze modellen, de mooiste bril voor jou. Wij doen er alles aan dat je bril goed kijkt, comfortabel op je neus zit en tegen een stootje kan.

In de zeer ruime collectie kinderbrillen van Versluis Optiek kom je monturen tegen van Ray Ban, Vingino,  RED, Tartine et Chocolat, NY Yankees, Nike, Adidas en Look@me in vele vormen, maten, kleuren en materialen.

Al nieuwsgierig geworden? Bij Vingino  kun je zelfs de hele collectie zien en de drie mooiste brillen vrijblijvend naar onze winkel laten sturen om te passen! Klik hier om naar de site te gaan.