Prismameting

Prismameting

Verborgen visuele afwijkingen
Kenmerken van de aanwezigheid van mogelijke verborgen visuele afwijkingen kunnen o.a. zijn: een slording handschrift, het snel vermoeid zijn na een visuele inspanning, hoofdpijn, nekklachten, concentratieproblemen en het gevoelig zijn voor (zon)licht.

Oogsamenwerking
De meeste klachten zijn het gevolg van een onjuiste oogsamenwerking. Een standaard oogmeting is dan onvoldoende, een oogspecialist voor binoculair zien (oogsamenwerking) zal dan moeten worden ingeschakeld. Onze specialist zal een binoculair gezichtsveldonderzoek (een prismameting) uitvoeren. Mocht het nodig zijn, dan verwijzen wij u door naar oogheelkunde of volgt er een training (FO-therapie) en/of toepassing van een visueel hulpmiddel.

Mocht u meer informatie willen, kom gerust langs in de winkel of laat ons u bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Benut dit jaar nog uw zorgvergoeding op brillenglazen

Er gaat het komend jaar weer veel veranderen bij de zorgverzekeraars. Benut daarom nog dit jaar de zorgvergoeding op uw glazen bij aanschaf van een complete bril (of een paar contactlenzen).
Wij kunnen in de winkel eenvoudigvoor u kijken waar u recht op heeft.