Versluis Contactlens Plan (VCP)

Wij bieden u de mogelijkheid om contactlenzen af te rekenen via een maandelijkse betaling. Als u instapt in dit spaarsysteem dan ontvangt u direct een korting van 10% op het volledige pakket. De eerstvolgende maand wordt een zesde deel van het volgende pakket van uw rekening afgeschreven.

U bouwt elke maand een tegoed op zodat u na 6 maanden het volledige pakket heeft gespaard. Na 6 maanden krijgt u automatisch een uitnodiging voor de lenscontrole. Uw ogen en lenzen worden gecontroleerd door onze gediplomeerde contactlensspecialist met behulp van de meest geavanceerde apparatuur.

Na de controle worden de lenzen besteld en hoeft u niets af te rekenen (indien de 6 termijnen zijn afgeschreven van uw rekening). De bedragen zijn er al vanaf €18,00 per maand (incl. vloeistoffen en controles). Het definitieve maandbedrag word door de contactlensspecialist berekend, en is afhankelijk van o.a. uw sterkte en type lenzen.

De voordelen op een rijtje

Wij werken uitsluitend met de beste contactlenzen en vloeistoffen. Onze specialisten horen binnen hun vakgebied tot de top van Nederland en wij doen er alles aan om u volledig vertrouwd te maken met uw lenzen en het gebruik daarvan. De gezonde keuze maken voor uw ogen betekent bij Versluis Optiek ook kiezen voor gemak en vele voordelen voor u als spaarsysteem contactlensklant.

Lensplan tarieven

Versluis Comfort contactlensplan
Silicone lens inclusief oogzorg en huismerk vloeistof


v.a. € 18.00 
per maand

Versluis Comfort Plus contactlensplan
Silicone hydrogellens inclusief oogzorg en huismerk vloeistof


v.a. € 20,25 
per maand

Versluis Excellent contactlensplan
Silicone hydrogellens inclusief oogzorg en Optifree Pure Moist  vloeistof


v.a. € 22,50 
per maand

Versluis multifocaal contactlensplan
Silicone hydrogellens inclusief oogzorg en Optifree Pure Moist vloeistof


v.a. € 30,75 
per maand

Versluis daglenzenplan
Silicone hydrogellens inclusief oogzorg


v.a. € 35.00 
per maand

Versluis nachtlenzenplan
Nachtlenzen inclusief oogzorg en vloeistof


v.a. € 33,95 
per maand

Aanpaskosten contactlenzen


€ 55.00

Aanpaskosten  nachtlenzen


€ 115.00

Uitgebreide contactlenscontrole, wanneer lenzen niet bij ons aangeschaft zijn


€ 35.00

Al onze lenssystemen worden betaald via een maandelijkse automatische incasso, het Versluis Contactlens Plan houdt in: -maandelijks- contactlenzen inclusief oogzorg (professionele begeleiding en oogcontroles), kosteloze levering in geval van breuk of verlies en altijd voldoende contactlensvloeistof. Bij verlies of breuk van op maat gemaakte lenzen krijgt u 50% korting.